Arrital

 

Cégünk, az ART & DESIGN LAKBERENDEZÉSI STÚDIÓ – amint azt a neve is tükrözi – teljes körű lakberendezés és tanácsadás, illetve design tervezéssel foglalkozik. Mivel napjainkban igencsak nagy az igény a tervezésre és kivitelezésre, így minden szegmenst lefedő szolgáltatás csomagokkal szeretnénk kedveskedni leendő Ügyfeleinknek.

Egy fiatalokból álló, dinamikus csapatról van szó, akiknek elsődleges céljuk a minden igényt kielégítő termék skála, valamint a megrendelők legmagasabb igényeinek kielégítése. A cég fiatal mivolta ellenére korántsem kezdő a szakmában. A kellő felkészültséggel és sok tapasztalattal rendelkező munkatársaknak, és a korszerű felszereltségnek köszönhetően — amint azt az eddigi munkáink is tükrözik – kiváló, minőségi és igényes munkát végzünk.

Szem előtt tartjuk Ügyfeleink minden kívánságát és lehetőségeinkhez mérten minden kérést teljesítünk. Bútorainkat a legjobb olasz gyártók kínálatából válogattuk és magyarországi szakemberekből álló csapat építi be az Ön otthonába nemzetközi minőségben. Árainkat úgy pozícionáljuk, hogy a piacon hasonló termékkörrel rendelkező “versenytársainkénál”, jóval kedvezőbb legyen.

Ügyfeleinket precízen, gyorsan rugalmasan szolgáljuk ki. Az igények személyes pontosítása után következhet a helyszín felmérése, majd a tervezés. A legmodernebb technológiának köszönhetően látványos számítógépes tervezőprogrammal tudjuk megmutatni a leendő bútort, lakásbelsőt. Természetesen arra is van lehetőség, hogy megrendelőnk maga tervezze meg bútorait, otthonát. Ekkor a kivitelezésben kínálunk átlagon felüli minőséget

Arrital:

Az Arrital Konyhabútor a befektetett infrastruktúrájával, kutatásaival és technológiájával garantálja a legjobb megoldást konyhabútorára 1979 óta. Az Arrital konyhabútorok a hatalmas szín és elemválasztékának és az ISO 9001 minősítésének köszönhetően a legmagasabb minőségi követelményeknek is tökéletesen megfelelnek. A cég palettáján a klasszikus és modern bútorok egyaránt megtalálhatóak. A részletek apró kidolgozása teszi ezeket a konyhákat tökéletessé.

Az egyik legrégebb óta Magyarországon jelenlevő Olasz konyhabútor gyártó cég az ARRITAL.

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink