Budatech Kft.

www.budatech.hu

 

 

 


 

Vállalkozásunk, a Budatech Kft. huszonötödik éve foglalkozik komplett klíma- és hőszivattyús rendszerek, illetve teljes körű épületgépészeti hálózatok megvalósításával.

Az elmúlt öt évben folyamatosan áthelyeztük súlypontunkat a megújuló energiák hasznosítására, elsősorban a legkorszerűbb hőszivattyús-rendszerek alkalmazásával.

Az így megvalósult beruházások a környezeti levegő hőenergiáját hasznosítják, versenyképes beruházási árakkal és rendkívül alacsony üzemeltetési költségekkel. Az üzemeltetési költségek tekintetében általánosságban megállapítható, hogy a korábbi, általában gázüzemű fűtési rendszerekhez viszonyítottan az átalakítást követően ~50%-os megtakarítás realizálódik. Szolgáltatási tevékenységünk részét képezi, hogy a beüzemelést követően biztosítjuk a folyamatos karbantartást és alkatrészellátást is.

Mint az egyik legnagyobb magyarországi Mitsubishi Electric forgalmazó és kivitelező cég, közvetlen és szoros kapcsolatot alakítottunk ki az anyavállalattal, mely biztosítékot nyújt vállalkozásunknak és ezáltal ügyfeleink részére is az adott feladat – tervezés, kivitelezés, üzemeltetés – legmagasabb színvonalú megvalósítására.

A hazai piacon elsőként – 2008 óta – kiemelt termékként forgalmazzuk és telepítjük a Mitsubishi Electric egyedülálló szabadalmával kialakított ZUBADAN hőszivattyús rendszereit, komplett vezérlő automatika csomagokkal, az igényeknek megfelelően épületfelügyeleti illesztéssel és távfelügyelettel.

Társaságunknál 2002-ben került bevezetésre az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer, melyet azóta is folyamatosan fejlesztve működtetünk.

Vállalkozásunk az eddigi 24 teljes üzleti éve alatt folyamatos növekedést ért el, a nehéz gazdasági körülmények ellenére működésünk minden évben nyereséges volt.

Referenciáinkat a teljesség igénye nélkül állítottuk össze. Ezeken felül számos családi ház, irodaház, valamint üzletek komplett fűtési-, hűtési-, vagy hőszivattyús rendszerei kerültek kialakításra, valamint egyedi igények esetén a helyi adottságok kiszolgálására speciális technológiai rendszereket valósítottunk meg.

Bízunk abban, hogy a továbbiakban Önt is az elégedett ügyfeleink között köszönthetjük, akik számára a Budatech név egyet jelent a szakértelemmel és a hosszú távú megbízhatósággal.

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink