IBD Magyarország Kft.

www.marmorin.hu

www.dreamfloor.hu

 

 


 

 

         

Marmorin fürdőszoba

 

Az álom kollekció egy ajánlat, azoknak akik nyitottak a luxusra, a nem szabványos megoldásokra, a nagyfokú designra. Az álom kollekció, termékeiben tökéletesen egyesíti a rendkívüli formákat és a mindennapi használhatóságot. A kollekció termékeit a Marmorin belső tervezési osztályának, a Marmorin Design Stúdió legkiemelkedőbb tervezőinek köszönhetjük. Mit jelent az Álom kollekció? Kiváló minőséget, designt, tökéletes gyártási folyamatot és a világ legkorszerűbb alapanyagát.

 

A Te fürdőszobád, a Te elképzelésed.

 

Marmorin konyha

 

Intelligens megoldások, funkcionalitás és felsőszintű tervezés, azaz Marmorin konyhai kollekció. A kínálatban megtalálható gránit mosogatók kivételes megjelenését, biztonságát és az örömteli használatát a tökéletes kivitelezés, s a magas minőség biztosítja. Mindemellett a Marmorin által kifejlesztett Magranit® néven szabadalmaztatott anyagösszetétel és a Bio Cote® bevonat arról is gondoskodik, hogy az antibakteriális mosogatók szinte pórusmentes felületén semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg.  Válassza Ön is a Marmorin mosogatóit – 12  színben és szín azonos csapteleppel, valamint 10 év garanciával.

 

Egger laminált padlók

 

Kiváló minőségű termékek, hitelesített termelési folyamatok és fenntarthatóság – azaz Egger Laminált Padló! A stílus nem csupán ízlés kérdése, az alakításában a pillanatnyi divatirányzatok és a helyi hagyományok is közrejátszanak. Az Egger idén  összesen 86 terméket dobott piacra, melynek mindegyike az új, gyors, valamint könnyű burkolást eredményező „Uni fit” összepattintós rendszerrel készült. A termékek strapaíróságukat köszönhetik a robosztus felületeknek, melyek ellenállnak a horzsolásoknak, karcolásoknak, s az aqua+ családok esetében a nedvességnek is. A cél egyértelműen az életterek tervezésének legmagasabb szintű kiszolgálása.

Egger Laminált Padló – „Made in Germany”

 

Haro parketták, laminált padlók és különböző design padlók

A Haro igazán vonzó és sokoldalú valódi fa parkettaválasztékának mindenegyes darabján az idő múlásának hangulata jelenik meg, melynek köszönhetően otthona egy ellenállhatatlan, jó atmoszférájú hellyé válik. Mit gondol - Ön megtudja különböztetni a Haro laminált padlókat a valódi faparketta produktumoktól? Ugyanis a megtévesztésig valódinak ható stílusjegyeknek köszönhetően válik igazán vonzóvá a közel 150 éves tapasztalattal rendelkező Haro gyártó laminált padló kollekciója.  Szereti az újdonságokat? A Haro túl a megszokott laminált padlók és valódi faparketták kínálatán számos melegburkolat extrával örvendezteti az érdeklődőket! Formatervezett Disano padlók, az egészség jegyében - Speciális Celenio padlók, melyek a szem és az érintés különleges játékát érzékeltetik - Környezettudatos parafa padlók, melyek a fenntarthatóságot képviselik!

Varázsoljon Ön is innovatív burkolatot lábai alá! A Haro-val Önnek lehetősége nyílik arra, hogy minőségi életet teremtsen, bármely téren, akár otthonában, akár munkakörnyezetében - sőt még a világ legcsendesebb padlójának is tulajdonosa lehet!

 

Aqua-Step vízálló laminált padlók

 

„A stílus a személyiség tükörképe”


A teljes egészében 100%-osan vízálló Aqua-Step komfortos és gondtalan éveket kínál Önnek. Tökéletesen ellenáll víznek, nedvességnek vagy akár párának is. Az Aqua-Step kiváló minőségű szintetikus gyantából készül, környezetbarát termék. A keményfa tökéletes szépségét adja vissza anélkül, hogy egyetlen fát is feláldoznánk.

Válassza Ön is az Aqua-Step vízálló laminált padlót és élvezze az ezzel járó előnyöket.

 

Elesgo laminált padlók

 

ELESGO - Német minőség, hosszú élettartam, a melegburkolatok exkluzív újdonsága.

Az ELESGO széles és igazán  sokoldalú választékában megtalálhatóak szuper magasfényű laminált padlók homogén színekben, fahatású,illetve járólap hatású dekorokkal. A laminált padlók fényessége, finoman lekerekített élei, nagy formátumú autentikus járólap megjelenése - mind mind az ELESGO padlók kivitelésségét és exkluzívitását tükrözik. Mindemellett a kínálat sokszínűségében találkozhatunk matt felületű fahatású laminált padlókkal, melyek természetes megjelenésükkel hódítanak.

ELESGO - a merész tűz piros és a bájos fahatású laminált padlók kereszttűzében...

 

DesignFlooring vinyl padlók

 

"A természet az inspirációnk ami utazás a tökéletes megvalósításhoz, hogy tartós, gyönyörű és élhető termékeket hozzunk létre."

A Designflooring felismerte az egyéni iránti igényt, ennek köszönhetően alkotta meg design vinyl padlóit. A széles termékválaszték mindenegyes darabját a természetes fák és kövek struktúrái ihlették. Mindez több, mint egy padló... Méretre szabott egyedi és személyes amit a Designflooring vinyl padlói biztosítanak!

Aprólékos és gondos kiválasztáson keresztül a legszebb, inspiráló- természetes erdők és kövekből, kínál gyönörű, reális és praktikus alternatívát, természetes fákat és köveket. Minden padló kézműves hatású, hogy tükrözze a természetes faárú csomóit és minden csempe egyedi szemcséit, hogy visszaadja az egyedi látványát és szerkezetét a valódi kőnek gyakorlatilag hátrányok nélkül.

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink