Kludi Magyarország Kft.

www.kludi.com

 

 

 


A Kludi 1926-ban, családi vállalkozásként jött létre. A cég, mely egykor kisvállalkozásként született a németországi Mendenben, az idők során nemzetközi nagyvállalattá fejlődött, mely közel 50 éve van jelen a hazai piacon, így a márkanév jól ismert, nem csak a szakma, de a vásárlók körében is.

Napjainkban a Kludi cégcsoport nyolc üzemet, tíz értékesítővállalatot és hat képviseleti irodát tudhat magáénak világszerte. Ennek a fejlődésnek lényeges alapeleme, hogy nem csak a vállalat, de a termékpaletta is folyamatos fejlesztésen és bővítésen esett át, hogy mára egy minden igényt kielégítő szortimentet kínálhasson.

A Kludi a konyhai és fürdőszobai csaptelepek ismert és elismert gyártója, de kínálatában zuhanyrendszerek, sőt, orvosi csaptelepek is megtalálhatóak, melyek mindegyike a Kludi név tradíciójához híven megbízható minőséget képvisel. A cégcsoport büszke arra, hogy azon kevés gyártók egyike, amelyek a mai napig kizárólag európai üzemekben gyártja csaptelepeit. A magyarországi gyáregység fontos részt vállal ebből a munkából: a diósdi üzemben több mint 200 magyar munkatárs dolgozik az anyacég által megszabott minőségi kritériumoknak megfelelő csaptelepek előállításán. A termékekpalettán számos, különleges funkciójú, „problémamegoldó”, valamint rangos díjakat elnyert (iF design award, Plus X award) termék is található.

A KLUDI a termékfejlesztések és trendkövető design mellett, a szolgáltatásokra is nagy hangsúlyt fektet, ennek alappillérei az 5 év garancia, a 10 év garantált alkatrész-utánpótlás, a szervízszolgáltatás, a termék-felelőségbiztosítás, és a közvetlen gyártói infovonal.

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink