Nivo Home Kft.

www.nivohome.hu

 

 

 


 

A Nivo Home Kft. többéves múlttal rendelkezik a hazai bútor- és lakberendezési piacon. Fő küldetésünk: lakásából, házából otthont teremteni, melyet főleg lengyel és természetesen magyar bútorgyártók termékeivel igyekszünk magas színvonalon megvalósítani.

A nem csak európai piacon méltán elismert GALA kárpitos bútorai jelentős részét teszik ki kínálatunknak. A cég széles modellválasztékában garantáltan megtalálja álmai ülőbútorát. A termékek modulárisan összeállíthatóak, így igazodván a helyszíni adottságokhoz, méretekhez, a széles bevonóanyag választék (bőr, többféle kategóriájú szövet) pedig egy újabb felületet biztosít Önnek, hogy ülőgarnitúrája maximálisan igazodjon elképzeléseihez.

Kínálatunkban helyet kaptak ugyanezen gyártó kedvezőbb árfekvésű kanapéi is (Sweet Sit termékvonal).

Mindemellett saját gyártású kárpitosbútorainkkal is igyekszünk kielégíteni vásárlóink igényeit, egyre nagyobb sikerrel.

Termékpalettánk részét képezik a korpuszbútorok, melyeknek gyártója a lengyel Black Red White vállalat. A termékek között egyaránt megtalálhatóak az elemes bútorok valamint komplett szekrénysorok is. Játszi könnyedséggel rendezhetjük be nappalinkat, hálószobánkat, dolgozószobánkat, gyerekszobánkat, de még konyhánkat is.

Különleges igények kielégítésére is felkészültünk, a lengyel BYDGOSKIE gyár termékei magas színvonalú bútorok amelyek a kortalan elegancia megtestesítői.

Széles választékot kínálunk a különböző kiegészítő kisbútorok terén, úgy mint bárszékek, étkező bútorok, dohányzó asztalok, tv állványok.

Ezenkívül az irodabútorok rendkívül egyedi skálájával is állunk megrendelőink rendelkezésére.

És ha a megfelelő bútorok a megfelelő helyen vannak, nem marad más hátra, mint a lakás otthonosabbá tétele. Ehhez nyújtunk segítséget lakástextil (sötétítő és fényáteresztő függönyök, díszpárnák, ágyneműhuzatok, ágytakarók), szőnyeg, tapéta és különböző dekorációs termékek széles választékával.

Komplett függöny-kivitelezést is vállalunk a helyszíni felméréstől, a varráson át annak végső felrakásáig.

Szolgáltatásaink között szerepel az ország egész területére kiterjedő házhozszállítás, valamint igény esetén a bútorok összeszerelése is.

Nézzen be hozzánk és győződjön meg róla, hogy álmai otthona egy karnyújtásnyira van Öntől.

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink