Ravak Hungary Kft.

www.ravak.hu

 

 

 


 

A RAVAK márkáról és a RAVAK Hungary Kft-ről röviden:

A Csehországban 1991-ben alapított RAVAK márka 1999 óta van jelen Magyarországon és idén ünnepli 16. születésnapját!

Kínálatát folyamatosan bővítve ma már az első termékek, a zuhanykabinok (9 különböző zuhanysarok-család), design-tervezett akril fürdőkádak mellett, hidromasszázs rendszereket és paneleket, színterápiát, öntött műmárvány és kerámia mosdókat, akril és öntött műmárvány zuhanytálcákat, csaptelepeket, fürdőszobabútorokat, zuhanyfolyókákat, zuhanyülőkéket, fürdőszobai tisztítószereket gyárt és forgalmaz a RAVAK.

A RAVAK Hungary Kft. piaci adaptáltsága, értékei:

Kulcsszavaink a praktikum és a design.

Termékeinkre és a hozzájuk tartozó alkatrészekre jellemző a válogatott minőségi anyagok és technológiák használata: RAVAK AntiCalc®, RAVAK AntiBlock®, RAVAK Antibac®, RAVAK EasyClean.
A magyarországi fürdőszoba piac – új építések, felújítások – mintegy 15-20%-ába szállítunk be.
Felelősek vagyunk termékeinek hosszú távú biztonságáért, szolgáltatási hitelességünket védjük, kapcsolatainkat a legmagasabb szinten ápoljuk, termékeinket akár 30 év garanciával kínáljuk!
A cég 2011-től 2014-ig sorozatban 4-szer elnyerte a Superbrands és Business Superbrands díjakat.
A nagy nevű német Design Storz stúdió és a cseh Design Nosal stúdió segítik a céget. Számos díjnyertes sikertermékünk került a piacra: Chrome, Classic, Rosa, Evolution, Avocado és BeHappy koncepciók.
Rendkívül széles méretválaszték, így termékeink szinte bármekkora fürdőszobai tér megoldásai lehetnek!
Egyedülálló hordozóréteget fejlesztettünk, PU Plus típusú kádjaink masszívsága ebből ered.
A Supernova, Blix, Rapier zuhanykabinok és -ajtók tökéletes működése egy speciális RAVAK fejlesztésnek, a RAVAK AntiBlock® rendszernek köszönhető, mely egyben világszabadalom.
15 éves RAVAK szakmai múlttal rendelkező szakemberek dolgoznak szervizhálózatunkban, igény esetén helyszíni felmérést is végeznek.
Megbízható alkatrészellátás, beárazott pótalkatrész-lista.
Szolgáltatásunk alapköve a foglalkozását több mint egy évtizede gyakorló rugalmas értékesítő csapat.
Termékeinket évente mintegy 100.000 példányban ingyenesen megjelenő, áttekinthető, árakkal, képekkel és műszaki információkkal ellátott RAVAK Collection katalógusunkba rendezzük.
Piaci értékként kezeljük, hogy árainkat 1 évig képesek vagyunk tartani.
A magyar építőipar piacán egyedülálló RAVAK raktárrendszer biztonságos logisztikai megoldásokat eredményez: gyors és pontos szállítás, csomagolás, raktározás.
Büszkék vagyunk arra, hogy szakmai tudásunkat képzési rendszerünkön (helyszíni és online) keresztül folyamatosan át tudjuk adni a magyar szakembereknek.
Fontos szakmai csoportosulásokhoz csatlakoztunk, mint Magyar Épületgépészek Szövetsége, a Lakberendezők Országos Szövetsége, azzal a szándékkal, hogy termékeinket Magyarországon is magas szintű, operatív szakmai képviseletek biztonságába helyezzük.
Szolgáltatásának online eszköze az építőipari díjat nyert honlap: ravak.hu
Konfigurátorok:
Sztenderd megoldások mellett egyedi termékek, online tervezőprogramban: http://egyedi.ravak.hu/
Hidromasszázs rendszerek tervezőprogramja: http://hms.ravak.cz/hu/
Termékeink széles felhasználhatóságára bizonyíték, hogy a világon közel 50 országban forgalmazzák őket.
Javasoljuk Önnek is, hogy igény esetén vegye fel személyesen is a kapcsolatot szakembereinkkel, vegyen részt konzultációs programjainkon, ismerje meg termékeinket, éljen szolgáltatásainkkal!

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink