Spa Trend Kft.

www.spatrend.hu

 

 

 


 

Minden kerttulajdonos álma, hogy a kert kialakítása stílusában illeszkedjen otthona enteriőrjéhez. Egy modern kert ma már elengedhetetlen berendezése a jakuzzi, mely nem csak a tulajdonosok, de a vendégek kényelmét is hosszú éveken át szolgálja.

A SpaTrend üzletei Caldera és HotSpring masszázsmedencék széles választékát kínálják, melyek minőségi anyagokból a maximális kényelem kiszolgálására készülnek. A SpaTrend csúcskategóriás masszázsmedencéi lehetővé teszik, hogy Ön és családja évszaktól függetlenül saját kertje kényelmében pihenhessen és relaxálhasson. Az egyedi igényeknek megfelelő masszázsmedence kiválasztása nem könnyű feladat, ezért a SpaTrend szakértői személyre szabott segítséget nyújtanak vásárlóiknak, hogy az igényeikhez leginkább illeszkedő jakuzzi kerüljön kertjük vagy teraszuk központi helyére.

A stílusos kert berendezésének másik fontos eleme a kényelmes kerti bútor. A SpaTrend prémium kategóriás, formatervezett Jati & Kebon, Domus Ventures, Divano Lounge kerti bútoraival, és mutatós árnyékolóival napellenzőivel és napernyőivel a kerttulajdonosok eleganciát csempészhetnek a külső térbe.

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink