Trilak Festékgyártó Kft.

www.ppgtrilak.hu

 

 

 


 

Vállalatunk tagja Európa második legnagyobb festékipari konszernjének az amerikai tulajdonú PPG EMEA cégcsoportnak.

Küldetésünk:

Elsőként reagálunk a fogyasztói igényekre felhasználóbarát termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal.

Jövőkép:

Kiváló csapatmunkával, több mint 100 éves hagyományunkra, erős, megbízható márkáinkra építve, tovább erősítjük piacvezető pozíciónkat, irányt mutatva a magyar festékpiacon.

Értékeink:

Erős, megbízható márkáink és magas színvonalú szolgáltatásaink által, kiváló üzleti haszon elérésének lehetőségét nyújtjuk kereskedő partnereinknek.
Fogyasztóinknak divatot és stílust teremtünk, a szakembereknek hatékony megoldásokat nyújtunk termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.
Olyan munkakörnyezetet és feltételeket biztosítunk, ahol a munkatársak közösen és egyénileg is, felelősséget vállalva, építő jellegű vitákat folytathatnak, és véleményt nyilváníthatnak. Munkatársaink képességeire és tudására építünk, elismerjük kiváló teljesítményüket.
Hosszú távú, tartós munkahelyeket és karrierlehetőségeket teremtünk közvetlen környezetünkben.
Támogatjuk a rászorulókat és a közintézményeket Magyarországon.
Tevékenységünkkel a ránk bízott javakat hatékonyan és eredményesen működtetjük, mellyel részvényeseink érdekeit képviseljük.
Célunk a kor követelményeinek megfelelő, lehető legkorszerűbb, megbízható termékek előállítása. A PPG tulajdonosi háttér biztosítja gyárunk folyamatos fejlődésének perspektíváját, hiszen a cégcsoport központi laboratóriumaiban több mint 300 dolgozó foglalkozik a legkorszerűbb követelményeket kielégítő festékek fejlesztésével. A Trilak fejlesztőgárdájának legfontosabb feladata élni ezzel a lehetőséggel és a közösen kifejlesztett legújabb eredményeket fokozatosan adaptálni a gyártás folyamataira és a termékek receptúráira egyaránt.
Integrált irányítási rendszer:

A Trilak Festékgyártó Kft. kiemelt feladatként kezeli a környezetvédelmet, mert a jövő generációk élhető életterének biztosítása a cég filozófiájának egyik alappillére, valamint nem mellékes, hogy ez hosszú távú befektetésnek is tekinthető, ezért minden tevékenységünket ennek az elvárásnak rendeljük alá. Megújítottuk az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási- és az ISO 14001:2004 környezetközpontú irányítási rendszert.

Fő termékeink, márkáink:

Beltéri falfestékek: Héra beltéri falfesték, Héra prémium beltéri falfesték 50 színben, Héra prémium kolor beltéri falfesték (színkeverőgépen színezhető 20.000 színben)
Zománcfestékek: Trinát termékcsalád, Trinát kolor magas és selyemfényű (színkeverőgépen színezhető)
Faápolás: Lazurán termékcsalád (színkeverőgépen színezhető)
Homlokzatfestékek: Héra homlokzatfesték, Modakril homlokzatfesték

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink