VS és Palatinus fürdőszobaszalonok

www.vsfurdoszoba.hu

www.palatinusfurdoszoba.hu

 

 


 

Porcelanosa

A Porcelanosa spanyol gyárnak világszerte több mint 400 bemutatóterme van Madridtól egészen New Yorkig, olyan városokban mint Milánó vagy Párizs, ezzel biztosítva jelenlétét mind az öt kontinensen tanújelét adva, hogy folyamatosan készek minden egyes terméküket az innováció és a dizájn változásával összhangban fejleszteni.
Sikerének alapja: minőség, minőség és minőség. Azért, hogy a magas minőségi elvárásoknak meg tudjon felelni, nemcsak saját kereskedelmi hálózatát használja fel, hanem az infrastruktúrát is. És bár a tökéletességre törekszik, az egész gyártási folyamat során – egészen addig míg a termék eljut az elégedett vevőig – nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre.

A termékeit bátran ajánljuk azoknak, akik szeretnének valami egyedit megvalósítani otthonukban.

Argenta

Fiatalos, tettre kész csapat, akik felkutatják a piaci igényeket és ennek megfelelően látják el a piacot. A kutatásoknak és a legfejlettebb technológiának, valamint a mögötte álló magasan képzett szakembereknek köszönhetően magas hozzáadott értékkel bíró termékeket tudnak kínálni. Bár az Argenta mindössze 14 éves múltra tekinthet vissza, mostanra mégis az egyik vezető spanyol kerámia gyártó cégeknek számít. Éves szinten több mint 100 millió m2 kerámia burkolatot gyártanak és terjesztenek széles körben. A 450 fős csapat napi szinten igyekszik a legjobbat nyújtani a vásárlóinak, ebben segítségére van a négy gyára és egy központi épület, ahol az irodák többsége található, valamint egy exkluzív bemutatóterem, ahol a termékek megtekinthetők. Igyekeznek termékeiket nem csak létrehozni, de versenyképességüket is folyamatosan javítani a változó kihívásoknak megfelelően, minőségileg és a környezet szempontjából egyaránt. Az elmúlt három évben jelentős beruházást hajtottak végre a termelési rendszerükben, azért, hogy az igényeket kielégítve nagy méretű lapokat tudjanak gyártani, úgy mint 60×120-as, 75×75-ös, 90×90-es és 60×180-as méretekben. A kerámia szektorban egyedül ők büszkélkedhetnek a 60×180-as, 30×180-as és a 20×180-as nagy méretű lapokkal. Jelenleg 5 termékcsalád van a kínálatukban, melyek széles körben lefedik az éppen aktuális belsőépítészeti tendenciákat.

Exclusive:

Márványmintás lapok padlóra és falra. Nagy méret jellemzi őket és a minták széles skálája, hála a kerámia-nyomtatási rendszerüknek, amivel nemcsak változatos mintákat tudnak biztosítani, de maximálisan fenn tudják tartani ennek a nagyra becsült anyagnak a természetes megjelenését is.

Fustech:

Texturált lapok széles köre, melyek szinte a tökéletességig vissza tudják adni a természetes fa érzetét és melegségét. A hagyományőrző kézművesek klasszikus kompozícióját megidéző szögletes formáktól egészen a modern 180 cm-es hosszúságú lapokig szinte mindenki talál magának ideális méretet.

Concept:

Ez a kollekció különböző megoldásokat kínál nem csak stílusban de a megjelenésben is. Három fő mérete van a 20×20-as, 20×30-as és 25×40-es méretű lapok, számtalan geometriai stílusban, ötvözve a texturált megjelenéssel: fa, márvány, kő, szövet stb. Ez a kollekció számos, a katalógusban található fali csempe családdal jól mutat.

Big Size:

Kutatásaik és fejlesztéseik eredményeképpen a nagy méretű lapokra való igényeket is ki tudják elégíteni, melyek ideálisak nagy felületek burkolására a különböző projektekhez, és kielégítik a belsőépítészek és lakberendezők igényeit is.

TechLine:

A beton és kő, mint az építészet lényeges elemeinek újraértelmezése és átalakítása dekorációs célokra a minimalista elvárásásoknak megfelelően. Több féle fali és padlólapot tudnak ajánlani, melyek nem csak megjelenésükben, de technikai jellemzőikben is sokoldalúak.

Roca

A Roca egy spanyol vállalat, mely a fürdőszobák létrehozására kötelezte el magát, és ez a tevékenység nemzetközi piacvezetővé tette. Sikerei okozta büszkesége majdnem olyan fontos, mint az, hogy évtizedek óta az egyik legismertebb értéket jelenti a neve, mely kitörölhetetlenül égett be a spanyol társadalom kollektív emlékezetébe. A vállalatot 1917-ben alapították, és eleinte a háztartások számára gyártott öntöttvas radiátorokat. Idővel, mivel akkoriban a Roca-t az jellemezte, hogy a fejlesztésekre fordít hangsúlyt, a vállalat gyors növekedésnek indult a fürdőszobai terek létrehozása kapcsán. Első gyára Gavá-ban (Barcelona) volt. Az eleinte öntöttvas radiátorok gyártását később vízmelegítőkre váltotta, majd 1929-ben megkezdték a vas fürdőkádak gyártását. Az 1970-es években, mivel a Roca tisztában volt a dizájn fontosságával abból a célból, hogy termékeinek kiválóságát elérje, azt a vállalat egyik stratégiai fontosságú értékévé tette. Így született meg a Roca Design Centre. Ennek a munkacsoportnak a célja döntő szerepet játszott abban, hogy a vállalat, vezető szerepet töltsön be. Így az olyan emblematikus és jól ismert kollekciókat, mint a Dama, a Victoria és a Meridian a mai napig gyártják, a mai trendeknek megfelelően.

Az 1990-es évek elején a nemzetközi piacokra való nyitás folyamatában első lépésként megállapodásokat kötött a helyi vezető márkákkal. Portugália és Franciaország után elkezdett terjeszkedni az Egyesült Királyság, Németország, Olaszország, Oroszország, Marokkó, Argentína, Brazília és Kína felé is. Mára a Roca gyár kereskedelmi hálózata 135 országra terjed ki, több mint 20 000 munkavállalónak biztosítva megélhetést.

A Roca termékei világszerte jelen vannak az emblematikus épületekben. Minden nap hotelek, műemlékek, üzletközpontok és építkezések választják a Roca felszereléseket.

A Roca fejlett termékekkel válaszol a fürdőszobákkal kapcsolatos új trendekre, melyek ötvözik a dizájnt, a fenntarthatóságot és az innovációt. A fürdőkádak, zuhanytálcák, zuhanyoszlopok, zuhanykabinok, bútorok, csaptelepek, a kis terekhez vagy az idősebb generációnak való különleges megoldások dizájnja a mindennapi maximális kényelmet hivatott biztosítani. Mindezek mellett trendeket is teremt.

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink